+358-236192500

Ympärivuorokautinen asiakastuki ja Nortonin apu kaikkien ongelmien ratkaisemiseen | Norton 360 -asiakaspalvelun ohjekeskus ja Internet Security teknisen tuen puhelinnumerotiedot

Symantec Corporationin luoma ja levittämä Norton Antivirus tarjoaa haittaohjelmien esteen ja poistamisen koko tilausvaiheen ajan. Se käyttää ainutlaatuisia allekirjoituksia ja heuristiikkaa virusten tunnistamiseen. Muita ominaisuuksia ovat sähköpostien roskapostin suodatus ja tietojenkalasteluturva. Se hoitaa asiantuntevasti kaiken tyyppiset haittaohjelmat sekä kaikki tietokonevirukset, tietokonemadot, tietokonevirukset, mainosohjelmat, troijalaiset ja vakoiluohjelmat jne. Norton kattoi jossain vaiheessa 50 % Yhdysvaltain virustorjuntamarkkinoista, ja edelleen sen tiedetään olevan yksi luotettavimmista virustorjuntaohjelmista kaikkialla maailmassa. Haittaohjelmat ovat tietotekniikan vaarallisimpia bugeja. Se voi tyhjentää kaikki tärkeät tietosi. se voi heikentää käyttöjärjestelmääsi ja heikentää tietokoneesi suorituskykyä merkittävästi. Kaikista markkinoilla tarjottavista virustorjuntaohjelmistoista Norton on tärkein ja luotettavin virustentorjuntaohjelmisto.

Yleisiä ongelmia, joita Norton käyttäjät kohtaavat Suomessa

Tekniset tukiominaisuudet Norton käyttäjille Suomessa | Norton asiakaspalvelu numero Suomi

Norton antivirus -tukitiimimme tukee sinua täysin virusten ja haittaohjelmien poistamisessa tietokoneistasi ja kannettavista tietokoneistasi. Anna meidän suojata tietokoneesi turvallisella tavalla tunnistamalla virusten aiheuttamat ongelmat. Soita maksuttomaan tukinumeroomme ja keskustele jonkun teknikon kanssa, niin aiomme ratkaista ongelmasi parhaan ratkaisun. Virustenpoistoteknikkomme, joka diagnosoi ja suorittaa virustarkistuksia henkilökohtaisessa tietokoneessasi ja kannettavissa tietokoneissasi korjatakseen ja poistaakseen kaikki ei-toivotut infektiot.

Privacy and cookies © All Rights Reserved.